Komt hij of komt hij niet. Aston Martin liet ons even kijken naar dit prachtige plaatje waar je je vingers letterlijk bij aflikt. Wij zijn verkocht, wat een model. Wat is het voor auto, en wat kan hij? We gingen eens goed op onderzoek uit!

Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-4-533x400

De Lagonda is een merk dat in 1906 werd opgericht, en na de tweede wereld oorlog samen verder ging met het wereld beroemde merk Aston Martin. Aston Martin voerde tot de jaren 60 diverse succesvolle modellen. Lagonda ging met Aston Martin een erg mooi stapje verder, en we kwamen dit prachtige plaatje tegen!

Na de laatste modellen en ontwikkelingen van het luxe merk werd het ontzettend stil. Er werd meerdere malen door Aston Martin gesuggereerd dat er een nieuwe Lagonda ging komen, maar de plannen werden nooit verwezenlijkt. In de begin jaren ’90 en 2008 deed Aston Martin een uitspraak de nieuwe Lagonda te gaan bouwen, maar beide malen gebeurde er niets. Dit proces herhaalde zich nogmaals, maar dit keer was er een concept auto. Deze werd in 2012 of 2013 in productievorm beloofd. Inmiddels leven we bijna in 2015, maar de Aston Martin Lagonda gaat dan toch echt komen.

Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-9-533x400

De Aston Martin Lagonda mag er met zijn extreem strakke en luxe design zeker zijn, en de fotos maken ons in ieder geval ontzettend enthousiast. Wat zouden we dit praaltje graag in de garage hebben staan mannen!

Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-12 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-8-533x400 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-7 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-6-533x400 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-5  Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-3-533x400 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-2-533x400 Fashion-en-gadgets-Aston-Martin-Lagonda-1

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.