Als je een elektrisch zit sta bureau overweegt te kopen, laat je dan goed informeren over de mogelijkheden. Zoek je een hoek zit sta bureau’s een duo zit sta bureau’s of juist een basis zit sta bureau? Wat is je budget, als dit niet zo groot is kun je ervoor kiezen een tweedehands zit sta bureau aan te schaffen.

Waarom duo zit sta bureau?

Er zitten een aantal grote voordelen aan een duo zit sta bureau.

  • Het verminderd rug en nekklachten
  • De kans op hart en vaatziekte neemt af
  • Mensen zijn productiever door langere en betere concentratie

Gezond werken aan een zit sta bureau

Het is algemeen bekend, weinig bewegen is slecht voor je. Maar hoe zit dat dan als je een zittend beroep hebt zoals een kantoorbaan waarbij je een hele dag achter de computer zit? Hier zijn een aantal ontwikkelingen gaande op gebied van ergonomisch werken. Een van deze ontwikkelingen zijn de zit sta bureaus. Op deze manier creëer je een meer dynamische werkplek. Een aanrader voor iedereen met een kantoorbaan!

Voordelen van een elektrisch duo sta zit bureau

Een elektrisch duo sta zit bureau, is snel en comfortabel. Binnen een oogwenk heb je een zit bureau omgetoverd tot sta bureau. Door deze snelle manier van verstellen is dit bureau perfect geschikt voor een flexwerkplek!

  • Elektrisch in hoogte verstelbaar
  • De luxe varianten hebben een memory functie die de standen onthoudt
  • Snel en comfortabel

Zit sta bureau de beste investering

Mensen die het grootste deel van de dag zitten ontwikkelen vaak fysieke klachten. Heel vaak groeien deze klachten uit tot ernstige, chronische aandoeningen. Denk aan rug en nekklachten, RSI, bloed en vaatziekten etc. Kortom je kan een hoop ellende voor blijven door je werkplek dynamischer te maken met een zit sta bureau!

Werktrends 2017-2018

Als we naar de werktrends voor de komende jaren kijken zal er op praktisch elk kantoor in de toekomst een zit sta bureau te vinden zijn. Zeker op lange werkdagen is het een aanrader om vaak genoeg af te wisselen met zitten en staan. Hieronder de grootste trends:

Bewegen op kantoor

Zit sta bureau
Bureaufiets
Bureau trampoline

Kleur op kantoor

Muur
Kantoormeubels
Vloer
Panelen
Kunst

Duurzaamheid op kantoor

Materiaalgebruik inrichting
Recyclen
Milieuvriendelijk werken
Energie neutraal

Ontspanning op kantoor

Loungehoek
Spel ruimte
Groen ruimte

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.