Om je productiviteit zo hoog mogelijk te houden is een efficiënte manier van werken van groot belang. Er zijn verschillende aspecten die bepalen hoe efficiënt je werkt. Denk bijvoorbeeld aan je concentratie, de omgeving van je werkplek, de indeling van je werkplek zelfs, de hoeveelheid verlichting op de werkvloer, enzovoorts. Door dergelijke individuele aspecten te optimaliseren zal je productiviteit het grootst zijn! In dit artikel belichten we een aantal gadgets en hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om je tablet als een tweede scherm te gebruiken?

 

Schermen delen met 15 inch monitoren

Binnen veel kantoorpanden werkt men met 15 inch monitoren. Deze monitoren zijn relatief goedkoop aan te schaffen en gaan daarbij lang mee! Naast het gebruik van een losse monitor kan het eveneens fijn zijn om meerdere beeldschermen te gebruiken. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om beeldschermen te delen, waardoor het beeld van je computer verdeeld wordt over meerdere schermen.

 

Naast de reeds beschreven mogelijkheid om dit via je tablet te doen, kan het natuurlijk ook met meerdere 15 inch beeldschermen. Op internet vind je verschillende websites die deze monitoren aanbieden. Bij de aankoop van beeldschermen is eerst 15 inch monitoren vergelijken aan te raden. Zo betaal je nooit meer dan nodig is!

 

Ga afleiding tegen op de werkvloer

Naast het gebruik van meerdere beeldschermen om efficiënter te kunnen werken is ook afleiding een grote valkuil voor veel werknemers. Probeer de afleiding op de werkvloer zodoende zo goed mogelijk in te perken. Er zijn verschillende hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan programma’s die kanalen op sociale media tijdelijk kunnen blokkeren, de vliegtuigstand van je mobiele telefoon, enzovoorts. Vaak blijken juist deze vormen van afleiding de grootste negatieve invloed op je efficiëntie te hebben tijdens een werkdag.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.