Fashiontips voor de zomer

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om je huidige garderobe gereed te maken voor de maanden die komen gaan. Heb jij al leuke jurkjes voor naar het strand? Een leuke bikini voor aan het zwembad? Enzovoorts. De modetrends veranderen ieder jaar, waardoor je per jaar een nieuw type bikini in kledingwinkels ziet verschijnen. Waar men vorig jaar vaak koos voor een bikini met franjes, ook wel een bandeaubikini genoemd, kiest men dit jaar voor een triangel bikini. Dit type bikini wordt in tal van verschillende soorten en modellen aangeboden! Het idee van deze bikini is dat het topje de vorm van een triangel heeft: een sluiting bij je nek en op je rug ter hoogte van je borsten. Dit type bikini heeft dus veel weg van de bandeaubikini, met het verschil dat er geen franjes aan de bikini zitten.

Kies voor een kleurrijke bikini

Vorig jaar zagen we al veel bikini’s die erg vrolijk waren. Die trend lijkt zich dit jaar door te zetten! Veel vrouwen kiezen voor een kleurrijke bikini die opvalt op het strand. Wie wil er immers niet opvallen tussen de knappe en gespierde mannen die je hier vindt? Ook de bikini’s met vaste patronen lijken dit jaar terug van weggeweest te zijn. Geen strakke bikini’s met een of twee kleurvlakken, maar een bikini met speelse patronen.

Combineer je bikini met een jurkje

Je zal niet snel met je bikini over straat lopen als je op weg bent naar het strand of een zwembad in de buurt. Om die reden is het leuk om bij je bikini een bijpassend jurkje te kopen! Net als bij de bikini’s mag ook dit jurkje lekker zomers zijn. Dit betekent niet dat het jurkje heel kort moet zijn, maar wel dat er veel kleur in het design van de jurkjes mag zitten. Kies bij voorkeur voor een jurkje waarvan de kleuren aansluiten bij de kleuren van je bikini!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.