Een vrije zaterdag? Dat betekent al gauw een klusjesdag, even een kapotte dakgoot repareren, nieuwe lichtbolletjes in de lampen doen, het gras maaien en nog meer van die mannen dingen. Soms kan het wel lijken of je de klusjesman in huis bent. Sneller van de klusjes afkomen kan tegenwoordig wel heel makkelijk, er zijn namelijk genoeg doe-het-zelf gadgets die elke klusjesman in huis moet hebben. Door steeds meer technologische ontwikkelingen ben je veel sneller klaar en kun je heerlijk genieten van je rust. Hier een overzicht van doe-het-zelf gadgets die het leven een stuk eenvoudiger maker.

Boormachine

Dit klinkt misschien als een flauwe optie, maar het is toch een noodzakelijk product om in huis te hebben. Laat die hamer ligger en ga effectief aan de slag met een boormachine, sneller en beter resultaat.

Grassproeier

Je kunt veel tijd besparen door het aanleggen van een irrigatiesysteem in je tuin. Installeer sproeiers met een timer die je in kunt stellen en je hoeft nooit meer om te kijken naar het water geven in de tuin.

Tuinschaar

Investeer in een goede tuinschaar. Dit scheelt je een hoop gedoe. Je kunt voor een paar euro vaak knipscharen en andere scharen kopen voor in de tuin, maar die worden snel bot. Investeer in een goede tuinschaar of takkenschaar en hier heb je jaren plezier van.

Secondelijm

Even snel iets repareren? Secondelijm kan altijd uitkomst bieden. Een simpel product dat altijd handig is om in huis te hebben. Samen met ductape zijn is de eenvoudigste manier om snel dingen vast te maken.

Grasmaaimachine

Een typisch voorbeeld van technologische vooruitgang. Van de handgrasmaaier naar de elektrische grasmaaier tot nu de grasmaairobot. Een robot die het gras maait en zelf weet waar het gras ophoud. Dit scheelt je wekelijks een hoop tijd.

Er zijn genoeg doe-het-zelf gadgets die je het leven een stuk eenvoudiger maken. Zorg dat je de basics zoals een schroevendraaier set, hamer, boormachine, touw en lijm in huis hebt zodat je altijd de klusjes eenvoudig kunt doen. Met de extra gadgets kun je ervoor zorgen dat alles net even iets makkelijker gedaan kan worden. Zo hoeven het echt geen mannen dingen te zijn, maar kan iedereen tegenwoordig de klusjes in huis doen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.