Slapen in een hotel, dat doe je op vakantie of op een zakenreisje. De meest populaire hotel keten in Nederland is toch wel Van Der Valk hotels. Maar, weet je dat er nog wel wat meer hotel ketens zijn die erg populair en duur zijn? We nemen een kijkje bij het meest luxe hotel keten van de wereld, InterContinental.

InterContinental heeft over 178 hotels waarvan er 53 in ontwikkeling zijn. Het word gezien als één van de eerste Luxury ketens op deze wereld. Er zijn in totaal 60,560 kamers ter beschikking. Elk InterContinental hotel waar je zult verblijven word gezien als een unieke en prachtige ervaring. Een aantal van de meest bekende locaties zijn New York, Beverly Hills, Mumbai, Bora Bora (één van de 25 top ranked hotels over de wereld, door Condé Nast Traveller’s 2011 Reader Travel Awards UK), Monterey, Parijs, Washington D.C. (The Willard) en Las Vegas (The Venetian Hotel). Één van de duurste hotel suites in de wereld is in het InterContinental hotel in Hong Kong, met een prijs van $13,000 dollar per nacht!

Dus mannen, voor een leuk opstapje naar Hong Kong in het InterContinental hotel, voor wel die unieke ervaring leg je rustig even $ 13,000 dollar neer. Maar goed, je moet wat overhebben voor het vrouwtje.

003305-01-rooftop-pool-city-view-night bora-bora-resort hong-kong-intercontinental-2 intercontinental-hong-kong1 InterContinental Mar Menor, hotel, night Intercontinental2

Een aantal foto’s van de hotel ketens in onder anderen Hong Kong, Vegas, Mumbai en Hollywood.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.