We kunnen je steeds meer Fashion aanbieden vanuit betrouwbare bronnen. Ook vanuit SuitSupply kunnen we je blij maken met wat nieuwe pakken en outfits voor de stijlvolle, strak in pak kantoor baan man. SuitSupply brengt hun nieuwe Jort Kelder collectie op de markt, en die mag er zeker wezen!

We gaan eens goed in op het Look book van Jort, en geven je de ins en outs van zijn nieuwe lijn. Want als je toch goed gekleed wilt gaan, dan kan je de dresscode van Jort altijd wel serieus nemen. Deze exclusieve lijn zorgt altijd voor de meest strakke pakken, jassen en nog veel meer.


 

jort-autumn-winter-2014-jort-rain‘Dandy in the rain’

Oktober 2014 – Tweed, kasjmier, flannel, moleskin en viyella; de nieuwe en al weer derde JORT-collectie is helemaal gekleed op het barre seizoen.

‘Laat maar komen die regen, sneeuw en wind’ aldus de tv-maker en naamgever van de collectie. ‘Koude kan nooit een excuus zijn om concessies te doen in de garderobe. Bij ons geen plastic windjacks of vale katoen, maar jasjes en pakken in superieure stoffen in de countrystyle van de nobele Britse gentlemen.’

Jort Kelder legt zich niet neer bij grijs weer maar kiest voor kleur. ‘Wie zo’n flamboyante ruit aantrekt’, daagt onze polderdandy uit, ‘laat zien dat-ie persoonlijkheid heeft’. De JORT-collectie gaat niet alleen over kleding maar ook over schitterende geschiedenisverhalen. ‘Als je weet hoe Lord Cardigan in de Krimoorlog de naar hem genoemde trui uitvond of de Earl of Dunmore de dekendikke Tweed – dat voelt net even anders. Maar we doen ook aan moderne geschiedenis. Zo heb ik de collegesjaal uit mijn jeugd opnieuw uitgebracht, en de klassestrijd van toen vervangen voor de kasjmier van nu.’

Ook in de avondkleding rekent Kelder af met de gelijkvormigheid van Black Tie. ‘Met een rood of groen fluwelen dinner jacket val je op, maar gelukkig niet omdat iemand je met een luidruchtig ‘oberrrr!’ aanziet voor bediening…’

Naast country clothing bevat de JORT-najaarscollectie een vers assortiment pakken, shirts en accessoires. Het criterium is altijd: superieure stoffen, uitgevoerd met luxueuze extra’s als bijvoorbeeld zijspanners en een knopengulp.

De nieuwe JORT-collectie is vanaf nu te koop online en bij geselecteerde winkels.


 

Broeken

BROEKEN

ZIJTREKKERS & KNOPENGULP

Broeken
SHOP NU

Schermafbeelding 2014-11-14 om 15.34.26

 

 

 

 

 

LET’S PARTY

AS A GENTLEMAN
 
Het seizoen voor gala’s, dinner parties en soirées komt er weer aan. Gelukkig hoeft ‘Black Tie’ niet meer tot duffe eenvormigheid te leiden; er kan meer dan zwart en wit.

Wat te denken van een fluwelen dinner jacket in rood of groen? En ja, die donkere smokingbroek met bies is een klassieker en zit dus in collectie – mét zijspanners en knopengulp, zoals het iedere ‘JORT’ betaamt. Maar wie het feest werkelijk wil opluisteren, verschijnt in fluweel en flamboyante ruiten.

SHOP NU

 

 

 

 

 

 

PAKKEN
Pakken

VAN SOFT TWEED TOT SUPER FINE KID MOHAIR

De basis van ieder pak: de stof. Of u nu kiest voor Soft Tweed met stevige ruit, een subtiele Birdseye, of een Traveller stof met Super fine Kid Mohair: de JORT-pakken delen allemaal een maniakale voorkeur voor liefdevolle details. De schouder is een delicate ‘spalla camicia Napoletana’, ofwel een ambachtelijk genaaide schouder met plooitjes. Leken vinden dat ‘slordig’, kenners waarderen de handtekening van vaardige kleermakers.

 

 

 

 

 De nieuwe collectie, het volledige assortiment van JORT:


jort-1 jort-2 jort-3 jort-4 jort-5 jort-6 jort-7 jort-8 jort-9 jort-10 jort-11 jort-12

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.