De luiertas is een onmisbaar item voor kersverse ouders. Je hebt een heleboel spullen nodig voor je baby. En als je van huis gaat moet je dit allemaal meenemen. Luiers, babydoekjes, reservekleertjes, een speentje, fruithapje, noem maar op. Een tas die hier speciaal voor ontworpen is, is dus wel handig.

Een luiertas is lekker groot en heeft allerlei handige vakken. Hier kun je heel overzichtelijk alle spullen in opbergen. Zo grijp je nooit meer mis naar een luier. Het materiaal van een luiertas is waterafstotend. Mocht een flesje bijvoorbeeld gaan lekken dan is de tas weer makkelijk schoon te maken. Ideaal!

Bij Leuketas.nl hebben ze veel leuke en betaalbare luiertassen in het assortiment. De Vision of Love Sporty lijn ziet er stoer en sportief uit met een canvas look en leren details. Deze tas nemen de papa’s ook graag mee.

Extra handig bij de luiertassen is het bijpassende verzorgingsmatje dat er standaard bij geleverd wordt. De isolerende fleshouder is ook een goede toevoeging. Zo blijft het flesje melk lekker warm. Daarnaast kun je de luiertassen makkelijk aan de buggy of wandelwagen hangen met de speciale hengsels.

Nieuw: een praktische luiertas rugzak

De nieuwste trend is de luiertas rugzak. Waarom ze dit niet eerder bedacht hebben is een goede vraag. Altijd maar dat gesjouw met een tas over je schouder is eigenlijk best onhandig. Zeker als je geen buggy hebt om de tas in op te bergen of aan te hangen. Je hebt zo erg weinig bewegingsvrijheid. En dat is hartstikke onhandig met een klein kindje bij je in de buurt. Als het nodig is moet je snel kunnen handelen om je kindje bijvoorbeeld vast te pakken. Met de luiertas rugzak heb je geen last meer van een zware tas die dan van je schouder valt. Je neemt alle belangrijke babyspulletjes mee op je rug. Zo heb je altijd je handen vrij.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.