Parkeren op luchthaven Eindhoven

In tegenstelling tot grotere luchthavens is er op luchthaven Eindhoven een goed systeem wat het parkeren voor vakantiegangers betreft. Je staat niet op twintig minuten lopen van de douane af, maar op maximaal vijf minuten lopen. Juist omdat luchthaven Eindhoven niet zo groot is, kan je er gemakkelijk dichtbij de terminal parkeren. Naast dat het heel wat minuten lopen scheelt, zorgt het ook voor minder stress. Je weet namelijk zeker dat je je vlucht haalt zodra je op tijd op de luchthaven aangekomen bent. Dit in tegenstelling tot grotere luchthavens, waar je nog je vlucht kunt missen als je wel ruim op tijd aangekomen bent, wat een slecht begin van een hopelijk stressvrije vakantie is.

Veilig parkeren

Als je je auto op een vliegveld hebt staan terwijl je zelf op vakantie bent, is het logisch dat je er rekening mee houdt dat er ingebroken zou kunnen zijn. Toch is dat jammer, omdat het afbreuk doet aan je vakantie. Bij luchthaven Eindhoven worden de parkeerplaatsen dag en nacht bewaakt, waardoor er vrijwel niks met je auto kan gebeuren. Je kunt dus rustig op vakantie zonder je zorgen te maken over je auto. Hij staat zelfs beter bewaakt dan wanneer je hem gedurende de hele vakantie langs de kant van de weg zou hebben staan in de straat waar je woont, want daar is natuurlijk geen extra beveiliging.

Lage kosten

Een groot voordeel van parkeren op luchthaven Eindhoven is dat de parkeerkosten laag zijn. Dit komt doordat het geen hele grote luchthaven is, wat de kosten laag houdt. Zo ben je geen fortuin kwijt aan het parkeren, terwijl je auto toch veilig staat. Bovendien kun je als je terug komt van vakantie meteen met je eigen auto weer naar huis en hoef je dus niet te wachten op bussen en treinen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.