Toe te wijden aan het heugelijke feit dat we ons mogen bevinden op het grootste tech event van het Noorden van de wereld, zijn we ook nog eens blij dat we een nieuwe categorie ‘business’ mogen aankondigen.

We gaan je voorzien van zakelijk nieuws voor de man, waarbij je je mag indenken dat we van de meest geschikte applicatie voor jouw afspraken tot de best beschikbare hotel overnachting gaan posten, en jouw het beste leesvoer dat je je maar kunt bedenken leveren. We mogen deze categorie naast het publiceren van Business gerelateerde topics ook nog eens aftrappen op het SLUSH event in Helsinki. Maar wat is Slush eigenlijk?

Slush is het punt voor start-ups uit bijvoorbeeld Sweden, Finland, Denemarken en andere noordelijke landen om top investeerders te vinden. Het is ook een kans voor start-ups om de media te bereiken met hun nieuwe uitzinnige ideeën. In 2014 brengt Slush 10.000 mensen bijeen om zich te mengen in de crowd van 2500 bedrijven, voor het 2 daagse event op 18 en 19 November in Helsinki.

Slush is een non-profit event organisatie door een community van entrepreneurs, investeerders, studenten en muziek festival organisatoren. Slush is van een 300 man event uitgegroeid tot een leading event in de wereld op het gebied van tech, health en meer. Het motto van Slush is om bedrijven welke de nieuwe generatie van de wereld ondersteunen te helpen en te ondersteunen in hun toekomst.

Slush zal een event zijn met ongelofelijk veel feestjes, start-ups, tech, health en nog veel en veel meer. We gaan je up to date houden via onze Twitter, en in de 2 dagen zullen we onder anderen presentaties van bijvoorbeeld de Co-Founder van Spotify posten, de keynote van de CTO van Alibaba posten en nog veel meer!

Daarnaast kun je veel lezen over nieuwe start-ups welke zich richten op Health en Fitness, tech, gadgets en meer. We houden je dus lekker bezig!

Don’t worry, je zult niets missen! HERE WE GO SLUSH!

slush-2014-logo-rx145

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.