Verleg uw terras met een pergola zonwering

Elektrisch uitschuifbare zonwering wat direct kan dienen als een pergola. Droog buiten kunnen zitten en niet direct in de hete zon, een pergola is stevig opgebouwd door de gemengde constructie van horizontaal en verticale palen. De stevige constructie zorgt ervoor dat het bij een windvlaag ook stevig op de grond blijft staan en u rustig buiten kunt blijven zitten. Bij een pergola zonwering is er nog veel mogelijk, zo kunt u zelf aanpassen hoe u de pergola zonwering op het terras wilt hebben. Vaak kunt u ook nog de zonwering vanaf afstand bedienen door middel van een handzender, op deze manier heeft de mogelijkheid om lekker te blijven zitten terwijl u de zonwering laat uitschuiven.

Lange zomeravonden in uw eigen tuin

Doordat u gebruik kunt maken van een pergola zonwering kunt u heerlijk lange zomeravonden buiten zitten bij de vuurkorf of in een lekkere loungeset. De mogelijkheid om dan een feestje of buurtfeest bij u thuis te houden is dan makkelijker te regelen, want de warmte blijft lange tijd onder de zonwering. Hierdoor kunt u nog langer buiten blijven in de avond zonder dat u het direct kouder krijgt. Denk er dan wel aan dat er vaak muggen komen aan het eind van de avond, deze kunt u makkelijk voorkomen door citroen kaarsen aan te stekken in de tuin. Dit kunt u direct ook zien als een handige manier om de tuin te verlichten waardoor mensen niet in het donker blijven staan, aan het eind van de avond. Het gebruik van een vuurkorf is ook zeker een aanrader, het zorgt voor een warme gezellige sfeer of kies voor een tuinkachel hier kunt u zelfs uw eigen pizza in bakken! Zeker leuk om te doen en een keer wat anders dan een vuurkorf, het biedt net wat meer dan een vuurkorf.

Gebruik zo efficiƫnt mogelijk uw tuin

In de Nederlandse zomers gaat de zon rond 21.30/22.00 uur naar beneden, waardoor veel mensen alweer zich naar binnen trekken en de zomeravond van korte duur zijn. Om dit langer te maken kunt u naast een pergola zonwering ook kiezen voor goede verlichting, dit is een erg makkelijke manier om de zomeravonden wat te verlengen. Heeft u een grote tuinruimte tot uw beschikking, overweeg dan eens om een buitenkeuken te installeren. Hierdoor bent u buiten niet beperkt met een barbecue maar kunt u hele diners in de tuin bereiden en voor uw gasten maken. Op deze manier hoeft u minder vaak heen en weer te lopen, wat er voor kan zorgen dat u de gesprekken die buiten gevoerd worden gewoon kan volgen.

Bron: IS Lifestyle

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.