Het jaar zit er al weer bijna op en niet voor niets zijn de zogenoemde ‘innovators’ al weer druk bezig met de trends en ontwikkelingen voor het volgende kalenderjaar. Kleding, gadgets, meubels, er zijn veel verschillende aspecten die gevoelig zijn voor trends. Omdat ‘trends 2018’ zo ongelofelijk breed is hebben wij ons gefocust op de woontrends van 2018. Al snel kun je zien dat de woonkamerlook van tegenwoordig erg verschilt maar de welbekende industriële look van 2017 gaat naar alle waarschijnlijkheid langzaam plaatsmaken voor meer kleur. Stap voor stap kiezen mensen voor een gezellig, kleurrijke woonkamer in plaats van de kille, chique industrie look. Deze vrolijke kleurrijke trend wordt dan ook Colorblocking genoemd.

Colorblocking steeds populairder

Voor velen zal het nog allemaal wat onduidelijk zijn en de meeste reageren dan ook niet voor niet met colorwat? Maar deze fleurige trend zal de gezellige, informele sfeer weer terugbrengen in de huiskamers. Er zijn ontzettend veel manieren om je kamer een kleurboost te geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met een aantal bloemen meer leven in je kamer te brengen. Het bijkomende voordeel aan woonkamerplanten is dat ze het aangenamer maken in huis doordat ze naast de kleurrijke uitstraling ook zuurstof verspreiden waardoor de lucht in het huis frisser en fijner is.

De impact van een mooi schilderij

Sommigen vinden het ouderwets, saai en niet meer van deze tijd maar naar alle verwachting gaan schilderijen het weer helemaal maken in 2018. De mensen die een slecht beeld hebben van schilderijen denken aan oude, statische schilderijen maar in de Schilderijen Webshop van vandaag de dag zijn prachtige eyecatchers te vinden die je letterlijk laten wegdromen als je er naar kijkt! Door het ruime aanbod is er voor elke woonkamer wel een schilderij die er goed bij past. Neem dus een kijkje in één van de verschillende schilderijen webshops en laat je betoveren door de prachtige designs.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.