Een mancave is een goede plek om te chillen met vrienden, maar ook jou plek om je even naar terug te trekken. Een mancave is een plek voor echte mannen. Maar een mancave is pas een mancave als er voldoende eten, drinken en vermaak te vinden is. Voordat je je mancave inrichten gaat is het verstandig een lijstje te maken wat je allemaal in je mancave wilt hebben. Wat er niet mag ontbreken in een mancave lees je hier.

Een koelkast

Natuurlijk wil je kunnen genieten van een koud biertje, en hierover niet helemaal naar de keuken hoeven lopen. Een koelkast, koelbox of koelbak is een must-have. Je kunt natuurlijk ook eten bewaren in een koelkast, of naast de koelkast een kastje plaatsen waar je eten in kunt stoppen.

Een televisie, game console en banken

Een televisiehoek met lekkere banken zodat je kunt gamen, films kijken of tv kijken met je vrienden. Plaats genoeg banken zodat je met veel vrienden tv kunt kijken. Je kan er ook voor kiesen een beamer te nemen in plaats van een tv, zo heb je een groter scherm. Netflix, games en genoeg films zijn een must!

Een pokertafel of dartbord

Zodat je ook kunt poelen of darten, en niet verzinkt in beeldschermen. Echte mannen poelen.

Fitnessapparatuur

Het is niet de bedoeling dat het mancave inrichten een luie hangplek inrichten wordt. Een mancave is een plek om te ontspannen, en sporten hoort hier ook bij. Je kunt er voor kiezen een fitnessapparaat neer te zetten, of een aantal gewichten en een sportmatje kopen.

Een boekenkast

Waar je alle goede, spannende literatuur in kunt bewaren.

Een vitrinekast of kluis

Om een verzameling in te bewaren. Denk aan horloges, modelauto’s, oude games en films, noem maar op.

Een aquarium

Om te ontspannen werkt een uurtje naar tropische vissen kijken geweldig. Bovendien staat het ook heel goed.

Goede muziekinstallatie

Je wilt natuurlijk ook een muziekje kunnen draaien. Een oude platenspeler is klassiek, maar voor goede moderne muziek kun je het best een paar boxen ophangen.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.