Fashion

Korte laarzen voor dames stylen

Niets is zo flatterend als een paar goed gestylede laarzen. Korte laarzen dames kunnen onder een broek of rok gedragen worden en staan ​​ook prachtig onder een korte broek en jeans. De sleutel tot het dragen van korte laarzen is het vinden van verschillende manieren om ze te stylen.

Draag een kokerrok

Er zijn zoveel manieren om een ​​kokerrok met laarzen te combineren. Draag het met een blazer en voeg een statement ketting toe voor een nog dramatischer effect. Als je het aandurft, draag dan je kokerrok in de laarzen voor een ultra-edgy look die de aandacht trekt.

Combineer ze met een cropped broek

Als je korte laarzen en een cropped broek draagt, wil je ervoor zorgen dat de lengte van je broek overeenkomt met de hoogte van je schoenen. Als je broek te lang is, steekt de onderkant van de broekspijp onder de laars uit. Dit ziet er onhandig uit en je kunt erover struikelen. Het kiezen van een cropped broek is een geweldige manier om te pronken met wat huid en stijlpunten die anders zijn dan een standaard outfit. Ze kunnen er zowel casual als gekleed uitzien, afhankelijk van hoe ze zijn gestyled. Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van kleuren voor deze combinatie. Draag geen donker bij lichte kleding of andersom. Felle kleuren passen vaak niet goed bij zwarte laarzen.

Laat je benen langer lijken met een korte broek en enkellaarsjes

Om je benen langer te laten lijken en een flatterende look te creëren, moet je de juiste lengte shorts kiezen. Als je laarsjes tot halverwege de kuit draagt, kun je ze het beste met een korte broek met hoge taille dragen. Op deze manier wordt je onderste helft in evenwicht gehouden door de twee verschillende lengtes van kleding. Dezelfde regel geldt voor leggings of panty’s. Kies een paar dat op zijn minst net onder je knieën valt, zodat ze niet vloeken met de rest van je outfit.

Zorg voor contrast met een fancy dress en edgy laarzen

Contrast is een geweldige manier om je look interessant en stijlvol te houden. Contrast kan worden gedaan met kleur of stof. Je kunt ook accessoires toevoegen die veel te bieden hebben, zoals een statement ketting of armbanden met veel bling.

Draag sokken

Sokken zijn een gemakkelijke manier om stijl toe te voegen aan je laarzen. Er zijn zoveel manieren waarop je sokken met laarzen kunt dragen. Enkele populaire keuzes zijn onder meer het dragen met enkellaarzen, kniehoge laarzen en over-de-knie laarzen. Als je garderobe veel zwarte kledingstukken heeft of het is winter, dan moet je zeker overwegen om witte of zwarte sokken te dragen. Ze zijn de perfecte keuze omdat ze goed passen bij al het andere in je garderobe en ze zien er ook geweldig uit op zichzelf.

You may also like...